درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
موضوعات
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
  • موس بیسیم شیشه ای

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان welcom to my blog و آدرس n.iranian.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





n.iranian




به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هسته‌ای، حضور آقای حسن روحانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب (6 خرداد) و اظهارات وی درباره برنامه هسته‌ای ایران، نگرانی در این باره را که آقای روحانی نگهبان مناسبی برای حقوق ملت ایران باشد، به شدت افزایش داده است. آقای روحانی در حالی صدا و سیما را متهم به دروغ‌گویی و تهمت‌زنی و مخاطبان خود را متهم به بی‌سوادی کرد که خود در جلوی دوربین صدا و سیما حداقل چند دروغ بزرگ به مردم گفت و در مواردی هم نشان داد که بر خلاف آنچه ادعا می‌کند از دانش کافی برای حتی روایت تاریخ پرونده هسته‌ای –که خود زمانی مسئول آن بوده- هم برخوردار نیست چه رسد به مدیریت آن.

چند سوال ساده زیر مسئله را روشن می‌کند:

1- آقای روحانی همواره از عدم ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت به عنوان یکی افتخارات دوران مدیریت خود نام می‌برد اما به دو سوال پاسخ نمی‌دهد:

اول- این عدم ارجاع به چه قیمتی بود و آیا این هنر است که ما همه چیز را تعطیل کنیم تا پرونده به شورای امنیت نرود؟ و آیا اساسا وقتی بناست چنین روشی در پیش گرفته شود، دیگر «مدیریت» معنا پیدا می‌کند؟ آیا نمی‌توان همه چیز را تعطیل کرد و خود را خلاص نمود؟

دوم- آقای روحانی باید به این سوال جواب دهند که مبانی ارجاع پرونده هسته‌ای ایران آیا در زمانی جز دوره مدیریت ایشان بنا نهاده شد؟ اگر آقای روحانی در توافقنامه‌های تهران، بروکسل و پاریس تعهد نمی‌دادند که تعلیق یک اقدام اساسی برای اعتمادسازی است، آیا غرب دیگر می‌توانست موقعی که ایران تصمیم گرفت غنی‌سازی را آغاز کند، ایران را به عدم پای‌بندی به تعهداتش متهم کرده و پرونده را به شورای امنیت بفرستد؟ این تعهدات را چه کسی برای ایران ایجاد کرده بود؟

2- سوال دیگر این است که آقای روحانی همواره گفته‌اند –و در برنامه انتخاباتی خود هم تاکید کردند- که برنامه هسته‌ای ایران در دوره ایشان تکمیل شده است. سوال اصلی در این باره این است که آیا آقای روحانی کاری جز این کرده است که دربرنامه هسته‌ای ایران –مثلا در نطنز- در حد آزمایشگاهی یک آزامایش انجام داده و بعد برنامه را تعلیق کرده است؟ در واقع در دوره آقای روحانی به تدریج برنامه ایران تعطیل شد، نه اینکه توسعه پیدا کند و غربی‌ها هم در پیشنهاد اوت 2005 صراحتا گفتند که هدف آنها از تضمین‌های عینی که ایران باید واگذار کند تعطیلی همیشگی غنی‌سازی در ایران است.

3- آقای روحانی ادعا می‌کند که شورای حکام در نوامبر 2004 صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران را پذیرفته است. سوال این است که اگر واقعا چنین است، چرا پرونده ایران پس از آن به شورای امنیت ارجاع شد؟ آیا غربی‌ها با یک حمله ساده و قطعنامه نوامبر ایشان را فریب نداده و تعلیق برنامه غنی‌سازی را از ایشان نگرفته بودند؟

4- آقای روحانی ادعا کرده است که در دوره ایشان با رؤسا صحبت می‌شد و در دوران جدید با مدیران کل صحبت شده است. آیا آقای روحانی نمی‌داند که نمایندگان 1+5 در مذاکرات با ایران معاونان وزرای خارجه و مسولان پرونده ایران در وزات‌خانه‌های متبوع خود هستند نه مدیران کل؟ ضمن اینکه ایران در مکانیسم 1+5 آمریکا را هم وارد کرده در حالی که در دوره آقای روحانی مذاکرات صرفا با وزرای خارجه اروپایی انجام می‌شد و آمریکا به راحتی تصمیم‌های آنها را وتو می‌کرد. هدف آقای روحانی از این دروغ‌پردازی‌ها چیست؟

5- آقای روحانی در اظهارات خود گفته است که وزرای خارجه اروپایی به او قول داده بودند در صورت ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت اقدام آمریکا را وتو کنند، اما چرا روحانی این موضوع را به مردم نگفت که در همان مذاکرات او به غربی‌ها قول داده بود که برنامه غنی‌سازی ایران را تعطیل نگهدارد و در واقع در ازای این موضوع اروپایی‌ها پذیرفتند از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت خودداری کنند؟

 


چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:, :: 17:42 ::  نويسنده : soofia

 

آقای روحانی! سخنان شما دل‎خانواده شهداء را خون كرد/ مگر در زمان شما فعالیتی هم می‌شد كه شهید هسته‏ای بدهیم؟!

 

پدر شهید هسته‌ای مصطفی احمدی روشن گفت: آقای روحانی با این سخنان به دنبال فرافكنی است و می خواهد گناه خود را به گردن دیگران بیندازند.
حاج رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن در گفت‌وگو با رجانیوز در واكنش به سخنان شب گذشته حسن روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبكه دو گفت: یادم هست كه مصطفی بر اثر تعلیق غنی سازی كه در زمان این آقایان اتفاق افتاد مانند یك گل پژمرده شده بود، وقتی از او جریان را پرسیدم گفت كه بابا در سایت‌های هسته‌ای را بسته و مهر و موم كردند، تلویزیون‌های مدار بسته تعبیه كردند و ما جرات نمی‌كنیم از جلوی سایت‌های هسته‌ای رد شویم.
تعطیل كردن غنی سازی مصطفی را 10 سال پیر كرد
وی با بیان اینكه روشن است كه این از بی‌تدبیری آقایان بود، ادامه داد: مصطفی در آن زمان جزو نیروهای غنی كننده اورانیوم بود، وقتی كه آقایان قبول كردند كه سایت‌های هسته‌ای بسته شود و غنی سازی تعطیل شود، این بچه گویا 10 سال پیر شد و آثار یاس و ناامیدی در چهره‌اش نمایان بود و می‌خواست از آنجا بیرون بیاید كه به زور و سفارش من ماند. از او می‌پرسیدم كه چرا با خودت این كار را می‌كنی كه می‌گفت كه ما صبح تا شب می‌رویم آنجا اما بیكاریم! هیچ كاری نمی‌توانیم بكنیم.
پدر شهید احمدی روشن این موضوع را تلخ ترین خاطره‌ خود از مصطفی عنوان كرد و افزود: وقتی غنی سازی اورانیوم شروع شد، گویا اینها بال و پر در آوردند و شهید مصطفی و چند تن از دوستانش شبانه روز برای این مردم كار كردند و خودم شاهد بودیم و این بچه‌ها قسم خوردند 10 شبانه روز پشت دستگاه‌های سانتریفیوژ بدون اینكه بخوابند كار می‌كردند و بعضی مواقع پشت دستگاه خواب‌شان می‌برد و می‌افتادند.
وی اظهار داشت: این شبانه روز فعالیت ادامه داشت تا به لطف خداوند آن غنی سازی 5/3 درصد و در ادامه 20 درصد محقق شد.
استعداد جوانان ما را كور كردند
حاج رحیم احمدی روشن با اشاره به خاطره‌ای از فرزند شهیدش گفت: وقتی از مصطفی می‌پرسیدم كه این غنی‌سازی 20 درصد به چه درد می‌خورد وقتی 5/3 درصد جوابگوی كارهاست، پاسخ داد كه ما می‌خواهیم در مقابل استكبار جهانی با دست پر صحبت كنیم، اگر آنها احساس كنند كه ما از غنی‌سازی 20 درصد عاجزیم هیچ وقت به حرف‌ ما گوش نخواهند داد.
وی با بیان اینكه امثال این آقایان استعدادهای جوانان ما را كور كردند، افزود: باید از این نیروها استفاده می‌كردند در صورتی كه آنها را خوار و زبون كردند تا آنجا كه برخی از نیروها سایت را ترك كردند.
آقایان با قبول تعلیق غنی‌سازی كلاه گشادی سرشان رفت
پدر شهید احمدی روشن تصریح كرد: آقایان یك كلاه گشادی كه سرشان رفت این بود كه تعلیق غنی سازی را قبول كردند چرا كه غربی‌ها هم متعهد شده بودند كه اورانیوم غنی نشده بگیرند و به صورت غنی شده 5/3 درصدی تحویل دهند كه حتی نیم‌ درصد اورانیوم غنی شده را هم تحویل این آقایان ندادند.
وی ادامه داد: غربی‌ها می‌خواستند كه با التماس مثلا 5 دستگاه سانتریفیوژ به ما بدهند تا جوانان ما با طرز كار این دستگاه‌ها بفهمند، كه حتی حاضر نشدند كه دو تا دستگاه بدهند تا آنجا كه آن آقای جك استراو گفته بود كه این كار خطرناك است و ما این كارها را خودمان برای شما انجام می دهیم و به قول معروف گفت: " حسن خطرناكه! حسن؛ شما به این جور چیزها دست نزنید خطر دارد!"
اگر كشور را بدون رای هم تقدیم كنیم در هیچ موردی توانایی اداره آن را ندارند
حاج رحیم احمدی روشن با بیان اینكه اگر كشور را بدون رای مردم هم دو دستی تقدیم اینها كنیم، نمی‌توانند در هیچ موردی كشور را اداره كنند، افزود: متاسفانه در زمانی كه اختیارات داشتند، هیچ كاری نتوانستند بكنند، وقتی كه در آن زمان نتوانستند وظیفه شرعی و ملی و قانونی خود را انجام دهند حالا چطور آن زمانی كه بساطت‌شان توسط مردم ایران اسلامی به هم ریخته شد، می‌خواهند كاری كنند؟! مگر اینها فكر نمی‌كنند كه پیش مردم ایران دیگر آبرویی ندارند؟! چطور می‌توانند از مردم ایران آرا بگیرند.
دل‌پرخونی از آنها داشتم
پدر شهید احمدی روشن با تاكید بر اینكه من دل پرخونی از اینها داشتم، گفت: دلیل ناراحتی ما هم این بود كه نگذاشتند شانیت مردم ایران حفظ شود و بعد آمدند به هر آنچه كه خارجی‌ها گفتند عمل كردند.
وی با بیان اینكه آقایان نماد سازش و ذلت بودند، اظهار داشت: اینها نتوانستند در مقابل اخم و تخم استكبار جهانی به سركردگی آمریكای جهانخوار قد علم كنند ‌و در حقیقت ترسیدند.
حاج رحیم احمدی روشن افزود: آنها كه مردم ایران را ذلیل و خوار كردند حالا می‌خواهند چه كنند؟! مگر آن موقع چه گلی به سر مردم زدند كه حالا می‌خواهند بزنند؟!
كدام یك از شهدای هسته‌ای در زمان شما به شهادت رسیدند؟!
پدر شهید احمدی روشن در واكنش به اظهارات حسن روحانی كه گفته بود ما شهدای هسته‌ای در این راه دادیم، گفت: شما كجا شهید دادید؟! كدام شهدای هسته‌ای در زمان شما به شهادت رسیدند؟! اینها اصلا لیاقت این را نداشتند كه شهید بدهند.
وی با بیان اینكه آقایان برای اهداف انتخاباتی از شهدا سوء استفاده می‌كنند، اظهار داشت: بزرگ‌ آنها - كه من نمی‌خواهم از او اسمی ببرم - خانواده شهدای هسته‌ای را دعوت كرد و به نوعی می‌خواست وانمود كند كه طرفدار شهدای هسته‌ای است، آن موقع ما تو دهن آنها زدیم كه دیگر از این كارها نكنند و شهدای هسته‌ای را به نفع خود مصادره نكنند باز هم از رو نمی‌روند.
به گفته پدر شهید احمدی روشن به تعبیر رهبر معظم انقلاب در زمان دولت نهم و دهم بحث هسته‌ای راه افتاد و مردم طعم پیروزی خود و شكست و زبونی استكبار جهانی در این جبهه رو حس كردند.
هرجا چراغ سبزی از دشمن می‌بینند سوت و كف می‌زنند
وی ادامه داد: رفتار آقایان نشان می‌دهد كه هرجا چراغ سبزی از دشمن می‌بینند خوشحال می‌شوند و سوت و كف می‌زنند و هر جا اخم و تخمی می‌بینند خودشان را قایم كرده و می‌ترسند.
پدر شهید احمدی روشن با یادآوری سخنان حضرت امام مبنی بر اینكه استكبار جهانی مانند سگ هار است كه اگر در مقابلش ایستادی فرار می‌كند و اگر فرار كردی دنبالت كرده و پاچه ات را می‌گیرد، افزود: آقایان اگر به مسئولیت برسند كشور را به باد فنا می‌دهند و دو دستی تقدیم استكبار جهانی می‌كنند تا اسباب خوشحالی آنها را فراهم كنند.
 
با مذاكرات‌شان همه چیز را به تعطیلی كشاندند
وی با اشاره به سخنان روحانی كه گفته بود در دوران ما تحریم نبود، تصریح كرد: سوال ما از ایشان این است كه مگر در زمان شما پیشرفت هسته‌ای اتفاق افتاد كه تحریمی هم صورت بگیرد؟! شما با مذاكرات‌تان همه چیز را به تعطیلی كشاندید.
پدر شهید احمدی روشن اظهار داشت: پیشرفت‌هایی هم كه بعدا در زمینه هسته‌ای داشتیم همه با تدبیر رهبر معظم انقلاب و تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه روزی افرادی مثل شهید احمدی روشن، شهریاری، رضایی نژاد و امثال آنها بود.
دیگر همه می‌دانند در كاخ سعدآباد چه گذشت
وی تصریح كرد: دیگر همه می‌دانند كه در كاخ سعد آباد چه گذشت و هنوز تصویر خنده‌های آقای روحانی با جك استراو وزیر خارجه وقت انگلیس در ذهن‌ها هست.
پدر شهید احمدی روشن با بیان اینكه آقای حسن روحانی از تیم هسته‌ای‌شان گفتند و از این تیم تمجید كردند، گفت: حالا خوب است آقای روحانی به این پرسش پاسخ دهند كه این تیم الان كجا هستند؟! اعضای این تیم در آمریكا و اروپا چه می‌كنند؟! اگر اینها تیم هسته‌ای داشتند چطور نتوانستند یك درصد اورانیوم غنی كنند.
آقا شاخص‌ها را مشخص كردند و ما نباید گول حرف‌های اینها را بخوریم
به گفته وی مردم ایران اسلامی باید سرنوشت كشورشان را دست كسانی بسپارند كه حداقل به خدا، ولایت و مردم ایمان داشته باشد و اخم و تخم استكبار جهانی برایش مسئله نباشد و دنبال چراغ سبز دشمنان نباشند.
پدر شهید مصطفی احمدی روشن در پایان اظهار داشت: حضرت آقا شاخص‌ها را برای ما مشخص كردند و ما نباید گول حرف‌های اینها را بخوریم. اینها ثابت كردند كه نمی‌توانند و من از اعماق قلبم به آن باور دارم كه آنها نمی‌توانند. 

منبع : رجا نیوز


 



چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:, :: 16:55 ::  نويسنده : soofia
 
حسن روحانی یکی از نامزدهای ریاست جمهوری در سخنانی که طی دو روز گذشته بیان داشته است موجی از واکنش های افراد دخیل و دلسوز در این زمینه را برانگیخته است. دیدبان به رسم احترام به خون شهدای هسته ای قصد دارد نکات جدیدی را در این زمینه مطرح کند.

به گزارش دیدبان برای آشنایی با تفکر انحرافی در زمینه انرژی هسته ای یکی از بهترین منابع، کتاب امینت ملی و دیپلماسی هسته ای به قلم حسن روحانی است. در این کتاب که نسخه ویرایش شده آن از سوی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برای دانلود قرار گرفته است می توان منظومه گفتمانی حسن روحانی در باب گفتمان مقاومت، تعامل با غرب و دستیابی به انرژی هسته ای صلح آمیز را ردیابی کرد.

دیدبان تأکید می کند که متأسفانه برخی افراد از پرداختن به این موضوع قصد تخریب روحانی در مقابل یک نامزد خاص را دارند. آنچه برای ما مسلم است دفاع از دستاوردهای فرزندان ایران اسلامی است و همین جا تأکید می کنیم بدون چشم داشت به نفع و بهره برداری سیاسی از این موضوع و بر اساس تکلیف گرایی به این موضوع خواهیم پرداخت.

 

گفتنی است تمام بندهای زیر از کتاب مذکور استخراج گردیده و مستند به ارجاع از آن است.


آرمانگرایی همان اسارت در توهمات است

 

«گاهی در کشور توهمات، مبنای تصمیم گیری قرار می گیرد، مثلا این تفکر که غرب به فروپاشی کامل رسیده و نظرات علمی اقتصادی و سیاسی غرب به بن بست رسیده و خود آنها فهمیده اند که دیگر راهی ندارند و راه نجات را ایران می دانند ... البته این گونه ادعاها آرمان نیست، بلکه توهمات ناشی از خود شیفتگی و کم تجربگی است.» (1) 


مخالفان من تندروهای چپ و راست هستند

نویسنده نسبت به کسانی که با روند مذاکرات تیم هسته ای مخالف بودند و نسبت به آن نقد داشتند به عنوان تندروهای جناح چپ و راست معرفی می کند و به راحتی به منتقدین لقب تندرو و افراطی می چسباند. (2)

 

ایشان همچنین کسانی را که نسبت به بیانیه تهران اعتراض داشتند را با القاب ناپسندی خطاب می کند و می نویسد: تحرک نیروهای بی تجربه، قدرت طلبی عده ای جاه طلب، ترس از اینکه موضوع به نتیجه نهایی نرسد، همه و همه در ایجاد جو بوجود آمده تأثیرگذار بودند. نویسنده به دلیل مخالفت آنها با تیم مذاکره کننده هسته ای القابی همچون هوچی گر، تندرو، جاه طلب و ... را به آنها می چسباند. (3)

 


نگاه به غرب باید دوستانه و منفعت محور باشد

 

«در مسئله مهم هسته ای که به امنیت ملی و منافع ملی ما ارتباط دارد، این گونه تردید ها [بدبینی نسبت به غرب] نباید مورد توجه قرار گیرد، اینها هم مسائلی است که گاهی مشکل آفرین می شود. «

روحانی بدبینی نسبت به غرب را به طور کامل نهی می کند و تا جایی پیش می رود که تردید و بدبینی نسبت به غرب هنگام وسط آمدن منافع و امنیت ملی را غلط و مشکل ساز معرفی می کند. (4)


باید دنبال اعتمادسازی با غرب باشیم

روحانی دیدگاهی را که می گوید: اعتمادسازی با اروپا و کار با آژانس فایده ای ندارد چون همه اینها پشت پرده با هم یکی هستند که نگذارند غنی سازی آغاز شود را، به عنوان نظر تند معرفی می کند. (5)

به نقل از شیراک می آورد: «من به تاریخ و فرهنگ ایران احترام می گذارم و در مقابل بوش از ایران دفاع کردم، اما تولید سوخت از جانب شما را برنمی تابیم، نمی توان از این خط عبور کرد؛ انگلیس، روسیه، چین و اروپا هم حاضر نیستند این گام را بردارند که به ایران اجازه دهند تا سوخت هسته ای برای مصارف غیر نظامی تولید کند». (6)

همچنین به نقل از شرودر می نویسد: «صحیح ترین راه این است که از غنی سازی چشم پوشی کنید، انصراف از غنی سازی ما را از تمامی مشکلات بعدی نجات می دهد

اروپایی ها مایل اند شرط حل و فصل مسائل ایران در آژانس و کشیده نشدن موضوع به شورای امنیت را توقف برنامه هسته ای ایران قرار دهند. (7) 


آرمان ها سدی در مقابل منافع ملی است

 

«البته در شرایطی که اینگونه حمایت ها (حمایت از آرمان ها مقابل منافع ملی)، بهای آن را به حدی افزایش دهد که برای اصل نظام خطرناک باشد، دیگر حاضر نیستیم آن را ادامه دهیم، اینجا بحث اهم و مهم است و همانگونه که امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری فرمودند: حفظ نظام از اوجب واجبات است». (8)


ما هم اکنون منزوی هستیم

روحانی به آیات 65 تا 66 سوره مبارک انفال اشاره کرده و می گوید: «خود قرآن در زمانی که وضع مسلمانان از لحاظ روحیه عالی بوده، می گوید 1 به 10، یعنی اگر دشمنان شما ده برار بودند می توانید بجنگید، اما اگر مثلا بیست برابر شما بودند، دیگر حق حمله را ندارید. (9)«

بر اساس این نتیجه گیری مبهم و در خور توجه نویسنده، عملا نهضت عاشورا مخالف بیان آیه قرآن بوده است و سپاه امام حسین (ع) نباید وارد جنگ می شده است زیرا نسبت سپاه امام به دشمن 1 به 10 نبوده است!!!


ما جهان سومی هستیم

 

وی به بحث ساختار و کارگزار در کشورهای مختلف اشاره می کند و می نویسد: «در کشورهای پیشرفته این اثرات چشمگیر نیست و تغییر افراد تأثیر چندانی ندارد، مگر اینکه سیاست های کلی حکومت دستخوش تحولات و تغییرات بنیانی شود، اما در جهان سوم آثار تغییرات بیشتر مشاهده می شود، در کشور ما هم می توان اختیارات و مسولیت های تیم هسته ای را در تئوری ساختار - کارگزار مورد بررسی و تحلیل قرار داد». (10)


باید دنبال حفظ بقا باشیم

«بقا اصل اساسی شکل دهنده به سیاست خارجی کشورهاست؛ ما هم به دنبال بقا هستیم، پس در برخی موارد، سیاست خارجی ما تفاوت ماهوی با سیاست خارجی دیگر کشورها ندارد.» (11)


راه حل یا آمریکاست یا اروپا

به نقل از البرادعی می نویسد: «شما بر سر یک دو راهی قرار دارید. بدین معنی که اروپا بر غنی سازی و آمریکا بر همه فعالیت هسته ای شما متمرکز شده اند، یا باید از طریق تعامل با اروپا، نقشه آمریکا را خنثی کنید، یا با آمریکا مذاکره کنید و یا اینکه همه چیز را از دست بدهید». (12)

 


غرب نگران نقش مردمی در سیاست ماست

به نقل از غربی ها درباره نگرانی آنها نسبت به حقوق مردم ایران می نویسد: «مثلا اروپایی ها در مذاکرات خصوصی به اعضای تیم هسته ای گفته بودند که روند ایران برای ما مهم است، نگرانی آنها نسبت به آینده این بود که نظامی ها کاملا بر کشور مسلط شوند و به زعم آنها نقش مردم کم رنگ بشود». (13)

 

آیا واقعا غرب نسبت به حقوق مردم ایران نگران است؟ کدامین تلاش غرب از ابتدای انقلاب تا به حال، در راستای احقاق حقوق مردم ایران بوده است؟ آنچه از ظاهر و حتی پشت پرده ماجرا به نظر می رسد آن است که غرب به طور معمول به دنبال حقوق مردم ایران نبوده است، اینکه چرا نویسنده به این راحتی چنین حرف نپذیرفتنی را می پذیرد، جای تأمل دارد.

 


کم کاری غرب در تعامل با ما توجیه پذیر است

«در جواب به یکی از مسئولین در جلسه سران که قول های اروپایی ها را در ابهام می بیند، جواب نادرستی می دهد که هم دفاع نابجا از غرب است و هم جواب غلطی است، ایشان به نقل از ان مقام مسئول می نویسد: شما (تیم هسته ای ایران) تعهد روشنی از طرف ایران به غرب داده اید، اما تعهد اروپا مبهم است، آنها می گویند "ما تلاش می کنیم" ولی شما "همکاری کامل می کنید"، موضوع جدید کشف نشود و تعلیق را نشکنید، همه اینها را شرط می کنند که هر سه شرط هم عملی شود، ولی آنها می گویند ما تلاش می کنیم تا پرونده بسته شود ... توضیح من (مؤلف) این بود که سه کشور اروپایی نمی توانند از طرف 32 کشور دیگر به ما قول قطعی بدهند!!! آنها می توانند بگویند ما تلاش می کنیم، غیر از عبارت ما تلاش می کنیم نمی توانند عبارت دیگری به کار ببرند!!!» (14)



چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:, :: 16:53 ::  نويسنده : soofia

پس از اعلام نظر شورای نگهبان 8 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مشخص شدند.

 
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ از این 8 نفر اما سه نفر با عنوان ائتلاف پا به عرصه انتخابات گذاشته اند؛ آقایان غلامعلی حدادعادل، علی اکبر ولایتی و محمدباقر قالیباف سه نفری هستند که با عنوان ائتلاف موسوم به پیشرفت وارد میدان انتخابات شدند.
 
حدادعادل آذر ماه سال گذشته بود که خبر از این ائتلاف داد و اینطور عنوان شد که خروجی این ائتلاف یک نفر خواهد بود اما به مرور و تا امروز هر سه عضو این ائتلاف در انتخابات ثبت نام کرده اند.
 
با گذشت زمان اعضای ائتلاف در اظهارات خود هرچند پایبندی به ائتلاف را مطرح می کردند اما عملا تا این لحظه به طور مشخص کاندیدای نهایی این ائتلاف مشخص نشده است.
 
ماجرا از این جا شروع شد که خروجی نهایی ائتلاف سه گانه یا پیشرفت با چه مکانیزمی تعیین خواهد شد. برخی نظرسنجی را ملاک اصلی عنوان می کردند و از سویی دیگر برخی نظرسنجی ها را معتبر نمی دانستند و چاره نظر جامعتین را مطرح می کردند.
ائتلاف پیشرفت


 



سه شنبه 7 خرداد 1392برچسب:, :: 15:35 ::  نويسنده : soofia
 

حضور نظامی ایران در سوریه دروغ است

معاون وزیر خارجه ایران گفت: سوریه نیازمند کمک ایران یا هیچ کشور دیگری نیست، ادعای برخی رسانه ها درباره حضور نیروهای ایران و حزب الله در سوریه دروغ و فرافکنی است.

 به گزارش خبرگزاری فارس،"حسین امیرعبداللهیان "  در گفت‌وگو با شبکه العالم با اشاره به اینکه وضعیت سوریه اکنون وارد فاز جدیدی شده است، تاکید کرد : طی حدود دو سال و چهار ماه مراحل مختلفی در تحولات این کشور پشت سر گذاشته شده که در مرحله اول شبیه رویدادهای کشورهای عربی بود با این تفاوت که به سرعت طرفهای خارجی سوریه را وارد درگیری نظامی و فاز عملیات  مسلحانه کردند.
 
 وی افزود : این وضعیت نه به مردم سوریه وقت دنبال کردن مطالبات را داد و نه به رئیس جمهوری فرصت داد که اصلاحات را به صورت گسترده در این کشور اجرا کند. 
 
امیر عبداللهیان با اشاره به اینکه از مرحله دوم تحولات سوریه می توان به عنوان جنگ تروریستی تمام عیار یاد کرد که تا حدود دو ماه گذشته این کشور درگیر آن بود، ادامه داد : در مرحله فعلی حکومت و مردم تصمیم گرفتند به مبارزه جدی با گروههای تروریستی ،گروههای تکفیری ،جبهه النصره و  جریان های  افراطی روی آورند که تمامی زیر ساختهای کشور و مردم اعم از حکومت ،  معارضه  معتقد به راهکار سیاسی و اقشار مختلف را هدف قرار دادند.
 امیرعبداللهیان

 


سه شنبه 7 خرداد 1392برچسب:, :: 15:33 ::  نويسنده : soofia
این روزها که فرمول یک در بحرین در حال برگزاری است، شهرها و روستاهای این جزیره رنگ و بوی خون و اعتراض گرفته است.

به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از مشرق، پس از آن که مسابقات فرمول یک بحرین در سال ۲۰۱۲ با اعتراضات خونین مردم علیه آل خلیفه به فرمول خون معروف شد و مشرق گزارش‌های مصوری از این اعتراضات و نیز معرفی مدیر یهودی این مسابقات منتشر کرد، امسال هم شاهد اعتراضات شدیدتری نسبت به این مسابقات هستیم.

در این شرایط و در حالی که حکومت آل خلیفه نتوانسته به اعتراضات مردمی در این کشور پایان دهد، تلاش دارد با بهره گیری از فرمول یک و اتفاقاتی مشابه آن، فضا را به سود خود و عادی نشان دهد؛ اما واقعیت چیز دیگری است.
 


۱۳.۱۶ MB | دانلود فیلم


از اواسط هفته گذشته این جزیره در خلیج فارس شاهد اعتراضات گسترده مردمی به برگزاری این رویداد است. آنها با شعارهایی مانند "بایکوت"، "نه به فرمول یک"، "فرمول یک فقط کشتارها را پنهان می کند" و ...، خواستار لغو برگزاری این رقابت ها بودند. این مسابقات از جمعه شروع شده و امروز به پایان می رسد.


در این خبر فیلم ها و تصاویری مربوط به اعتراضات و درگیری ها در دو روز اخیر را مشاهده می کنید که واقعیت های بحرین را که رسانه های غربی اقدام به سانسور آن می کنند را نشان می دهد.



سه شنبه 7 خرداد 1392برچسب:, :: 15:22 ::  نويسنده : soofia
عقب‌نشینى‌ها آنها را گستاخ‌تر کرد، طلبکارتر کرد. یک روزى بود که مسئولین ما قانع بودند که اجازه بدهند ما ۲۵ سانتریفیوژ در کشور داشته باشیم؛ آنها گفتند نمی‌شود! اینها قانع شدند که ۵ تا سانتریفیوژ داشته باشیم ... اگر ما آن عقب‌نشینى‌ها را ادامه می‌دادیم، امروز از پیشرفت هسته‌اى هیچ خبرى نبود.

به گزارش فرهنگ نیوز، این روزها بحث مذاکرات هسته ای به یکی از موضوعات مطرح در سخنان کاندیداهای ریاست جمهوری تبدیل شده است و دیدگاه های مختلفی در این زمینه مطرح می شود.

یکی از این کاندیدا ها که مسئولیت مذاکرات هسته ای در دولت اصلاحات و سازندگی را بر عهده داشت، در یک برنامه زنده تلویزیونی، پیشرفت های هسته ای را مرهون فعالیت های آن دوره دانست و اضافه کرد که ما عقب نشینی و تعطیل نمودن فعالیت ها را نداشته ایم. همچنین وی با لحنی غیرمعقول نظر کارشناس مجری برنامه را درخصوص عقب نشینی در موضوع هسته ای اشتباه دانست و سعی نمود تا مجری و صدا و سیما را تخطئه کند.

به همین مناسبت، رجوع به دو موضع صریح رهبر معظم انقلاب درباره این مذاکرات که در دولت اصلاحات با دولتهای اروپایی صورت می گرفت، می تواند بسیار راهگشا باشد.

* رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان استان یزد (۱۳۸۶/۱۰/۱۳)

در مسئله ى هسته اى، آمریکائى ها تا همین چند ماه پیش اصرار، اصرار که باید ایران بکلى همه ى فعالیتهاى هسته اى اش را کنار بگذارد؛ یعنى مثل آن کارى که با لیبى کردند؛ ته اش را جارو کند، تقدیم کند به آنها؛ بکلى اعلام انصراف کند. اخیراً - چند هفته ى قبل از این - وضع به جائى رسیده است که گفتند ایران در همین حدى که هست، توقف کند. ببینید فاصله ى اینها خیلى زیاد است. یک روزى بود که اینها حاضر نبودند پنج عدد سانتریفیوژ را تحمل کنند. مسئولین گفتگو و مذاکره ى با اروپا حاضر شده بودند بیست تا سانتریفیوژ را نگه دارند، آنها گفته بودند نمیشود؛ گفته بودند پس لااقل پنج تا، گفته بودند نمیشود. اگر میگفتند یکى، باز هم میگفتند نمیشود! امروز سه هزار تا سانتریفیوژ دارد کار میکند، مبالغ زیادى هم آماده ى کار گذاشتن است. میگویند در همین حد متوقف شوید. این هم یکى از ناکامى هاى آمریکاست.

* بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مسوولان و کارگزاران نظام (۱۳۹۱/۰۵/۰۳)

در همین قضیه‌ى هسته‌اى، آن وقتى که ما با اینها همراهى کردیم و عقب‌نشینى کردیم - البته براى ما تجربه‌اى بود، اما این واقعیت است - اینها جلو آمدند؛ اینقدر جلو آمدند که من در همین حسینیه گفتم اگر بنا باشد که این روال از سوى آنها ادامه پیدا کند، من خودم وارد قضیه خواهم شد؛ و وارد قضیه شدم؛ ناچار شدیم؛ اینها کار ما نیست.

عقب‌نشینى‌ها آنها را گستاخ‌تر کرد، طلبکارتر کرد. یک روزى بود که مسئولین ما قانع بودند که اجازه بدهند ما ۲۵ سانتریفیوژ در کشور داشته باشیم؛ آنها گفتند نمیشود! اینها قانع شدند که ۵ تا سانتریفیوژ داشته باشیم؛ باز هم گفتند نمیشود! مسئولین ما قانع شدند که ۳ تا سانتریفیوژ داشته باشیم؛ باز هم گفتند نمیشود! امروز گزارش را شنیدید، یازده هزار سانتریفیوژ داریم! اگر ما آن عقب‌نشینى‌ها را، آن انعطافها را ادامه میدادیم، امروز از پیشرفت هسته‌اى هیچ خبرى نبود.

 



سه شنبه 7 خرداد 1392برچسب:, :: 15:1 ::  نويسنده : soofia

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد